5 de març del 2011: Carnaval de Can Peguera

El Club Social Dr. Pi i Molist ha participat, com ja es habitual, del Carnaval de Can Peguera        
Usuaris del Club Social Dr. Pi i Molist mostrant el premi al  grup classificat en segon lloc del Concurs de Disfresses.

Un any més, i amb concentració i sortida des del Casal de barri La Cosa Nostra, Can Peguera ha celebrat el Carnaval el dissabte 5 de març. La rua, formada majorment pels usuaris de les entitats del Casal, com ara Ca n'Ensenya, l'Associació Juvenil Tronada, el Club Social Dr. Pi i Molist, el Grup de Dones, entre d'altres, han recorregut els carrers del barri, amenitzatda pel grup folklòric Renacer Boliviano i a ritme de la Batucada.

Un cop arribada la rua  a la plaça del Dr. Josep Maria Jaén s'ha procedit a la Xocolatada, al Ball de Carnaval, amenitzat per l'Orquestra Sant Celoni i al posterior Concurs de Disfresses. S'han atorgat un total de vuit premis repartits entre primer i segon en les categòries d'infantils, adults, grups i a les disfresses més originals. S'ha atorgat també una placa a Xavier Avilés, guanyador del Concurs de cartells.
El primer premi de grups se l'ha dut, l'Associació Juvenil Tronada, amb els usuaris vestits d'astronàutes,  i el segon, el Club Social Dr. Pi i Molist, que anaven vestits de restaurant.  Els d'infantils se'ls han dut un nen disfressat de pirata i una nena vestida d'àvia; els d'adults, un nuvi i una núvia zombis i una noia que semblava una "muerta viviente"; i els més originals han estat per a un nen disfressat de Lady Gaga i el Patricio de la sèrie de dibuixos Bob Esponja.











El nen disfressat de Lady Gaga mostrant al públic el premi a la disfressa més original i avall el Grup de Dones del Casal de barri La Cosa Nostra disfressades de mineres, arrossegant els carretons de carbó durant la rua.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada