Divendres 16 de març del 2012

VII Jornades de Salut Mental a Sants-Montjuïc
La Sala d'Actes Serveis Polivalents de Numància, al carrer Numància 9-13 de Barcelona, acollirà aquest divendres 16 a partir de les 5 h. de la tarda les VII Jornades de Salut Mental que organitza l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sants-Montjuïc, AFAMMSAM.
A la Taula inaugural hi seran Lluís Grande, Subdirector General d'Anàlisi i Programació de l'ICASS; Albert Martinez, Conseller de Salut del districte Sants- MontjuÏc; Josep Maria Giralt, Director de l'Àrea de Barcelona del Parc Sanitari Sant Joan de Déu; Xavier Trabado, President de la FECAFAMM, Federació Catalana de Familiars i persones amb problemes de salut mental; i l'Albert Moren, President de l'associació organitzadora.
Posteriorment hi hauran dues conferències-col·loqui, una taula de debat i l'acte de cloenda.
Hi participaran a totes les activitats, Albert Ferrer, en qualitat d'usuari; Lluïsa Guerrero, familiar; Jordi Codina, Coordinador del CSMA Sants-Sant Pere Claver Fundació Sanitària; Núria Tous, de la Unitat Polivalent de Numància-Sant Joan de Déu; Encarna Romero, Treballadora Social del Centre d'Acollida JOIA; Jordi Blanch, Coordinador del Comité Operatiu de Salut Mental i Addiccions de Barcelona Esquerra; Cristina Molina, Directora del Pla Director de Salut Mental i Addicions; i  Xavier Altimiras, Director de l'Àrea Integral de Salut Barcelona esquerra.
Maria Jesús Córdoba, Directora de la Llar Begur-CPB, moderará les conferències-col·loqui, mentre que David Clusa, Cap de Salut Mental Sant Pere Claver Fundació Sanitària, moderarà la Taula debat-col·loqui.
L'acte clourà definitivament amb un refrigeri. L'entrada a les Jornades és lliure sense necessitat d'incripció. Podeu rebre més informació al telèfono 676260403.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada