Fins el 8 d'abril

L'exposició Parelles artístiques és  al Museu d'Història de Catalunya
 El dijous 23 de febrer s'inaugurava oficialment l'exposició Parelles artístiques al Museu d'Història de Catalunya.
L'exposició neix del projecte de la FCMPO (Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona), amb el suport de l'UNNIM Obra Social-Consell Territorial de Manlleu, i arriba al seu sisè any de celebració des que es va encetar el 2006.
Artistes professionals i persones amb problemàtica de salut mental formen una parella, la qual crea conjuntament una obra artística, art plàstica, el que els hi representa un canvi d'experiències, l'enriquiment d'una a l'altra, i el resultat final, una obra que mostrarà a la societat les capacitats de les persones que pateixen aquest tipus de problemàtica.
Actualment hi participen de les "Parelles artístiques" usuaris de la comarca d'Osona i del Vallès Oriental (Granollers i La Garriga). En total, des de la posada en marxa del projecte amb participat de les exposicions  126 persones.
Podeu trobar més informació de l'edició actual i de les anteriors a www.parellesartistiques.cat


Foren presents a la inauguració el Conseller de Benestar Social i Familia, Josep Lluís Cleries, representants i professionals de l'organització i el director del museu, que fou el portaveu de l'acte. Cleires va fer especial èmfasi en que més que parlar de la discapacitat de les persones amb malaltia mental caldria valorar les seves capacitats.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada