Setè col·loqui del cicle "Parlem de..." a la Diputació de Barcelona

Presentació del llibre Ments.
Històries de vida, de Marta Begué

El dimarts 17 d'abril, la periodista Marta Begué presentarà el llibre Ments. Històries de Vida a la Diputació de Barcelona dins del cicle de col·loquis "Parlem de...". El llibre és una recopilació de relats ralacionats amb la salut mental amb la intenció de contribuir a trencar estigmes i afavorir la inclusió social de les persones amb malalties mentals.

L'hora de començament serà a les 6 de la tarda i l'acte serà presidit per Mercè Conesa, vicepresidenta quarta de la Diputació i diputada de l'Àrea d'Atenció a les persones de la Diputació de Barcelona. Marta Begué estarà acompanyada d'Almudena Calvo, codirectora del programa "El fil de la troca" de Ràdio Rubí; i Josep Aguilar, membre de la junta de l'AFEM de Nou Barris i integrant del grup d'autoajuda mútua No n'hi ha per tant.
Es visualitzarà un resum del programa de televisió "Ments",  dirigit i realitzat per Marta Begué, la qual llegirà alguns fragments del llibre. Tanmateix, participaran membres de la Companyia Brots, un grup de teatre de persones amb problemes de salut mental impulsat per Radio Nikosia i Pallapupas Pallasos d’Hospital.
L'acte tindrà lloc al vestíbul de la Diputació, Rambla de Catalunya, 126, cruïlla amb el carrer Còrsega, Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada